Twitch Prime Abonelikleri Nasıl Kullanılır?

Twitch Prime, Twitch üzerindeki premium bir deneyimdir. Yaşadığınız ülkeye bağlı olarak bir Amazon Prime veya Amazon Prime Video Üyeliği'nin parçasıdır. Twitch Prime; bonus oyunlar ve özel oyun içi içerikler, herhangi bir Partner kanalda kullanılmak üzere her 30 günde bir ekstra ücret ödemeden bir kanal aboneliği, Twitch'te reklamsız görüntüleme, özel ifadeler ve sohbet rozetleri içerir. Twitch Prime hakkında ayrıntıları öğrenmek için buraya tıklayın.

İçindekiler:

  • Twitch Prime Aboneliği nasıl kullanılır?
  • Twitch Prime Abonelik Bildirimleri nasıl kapatılıp açılır?
  • Sık Sorulan Sorular
  • Yardım & İletişim
Twitch Prime Aboneliği Nasıl Kullanılır?




Herhangi bir Partner kanalındaki Abone Ol düğmesine tıklayın
"Ücretsiz Abone Ol” (ABD) veya "Ek Ücret Ödemeden Abone Ol" (Britanya) seçeneğini seçin


Bir abonelik satın alıp sayfayı yeniledikten sonra (görmüyorsanız F5'e basın veya tarayıcıdan yenileyin) o kanalın sohbet panelinin en üzerinde bir afiş göreceksiniz (halihazırda o kanalda zaman aşımı cezası almamış veya yasaklanmamış olmanız gerekir). Afişin Paylaş düğmesine tıklayın. Paylaşmak için 30 gününüz var.

Daha sonra metin kutusuna özel mesajınızı yazın ve paylaşmaya hazır olduğunuzda Enter'a basın.

Özel mesajınızı içeren bir sohbet bildirimi gönderilecektir.

Twitch Prime aboneliğinizle satın almayı seçtiğiniz kanal aboneliğiniz Abonelikler sayfanızda gösterilecektir.

Not: Prime kanal abonelikleri otomatik olarak yenilenmez, bu nedenle belirli bir kanalda abone olarak kalmak isterseniz her 30 günde bir Twitch Prime aboneliğinizi kullanmanız gerekecektir.

Not: Aboneliğinizi kullandığınızda Twitch Prime Aboneliğinizin sohbette gösterilmesini istemiyorsanız Prime ayarları üzerinden (aşağıda açıklandı) bildirimleri kapatabilirsiniz.

Not: Prime veya Prime Video abonelik bildirimlerinizi kapatırsanız abonelik eyleminiz iletilmez ve yayıncı aboneliğinizi göremeyebilir veya tanımayabilir.

Bildirimleri Nasıl Açıp Kapatabilirim?


Aboneliğinizi kullanacağınızda Sohbette görüntülenecek bir bildirimi etkinleştirmek için Prime sekmesindeki (Ayarlar altında), kutucuğu kontrol edin.

Değişiklikleri Kaydet'i tıklayın

Sık Sorulan Sorular


  • SAynı yayıncı için bir aboneliği nasıl yenileyebilirim?
    • C: Twitch Prime aboneliğinizi kullanarak ilk abone oluşunuzdan 30 gün sonra, abone olmak istediğiniz kanala gidin ve Abone Ol düğmesine tıklayın, ardından Ücretsiz Abone Ol (ABD) veya Ek Ücret Ödemeden Abone Ol (Britanya) seçeneklerinden birini seçin.
  • SMevcut ödemeli aboneliğimi, Twitch Prime ile gelen aboneliğimle nasıl değiştirebilirim?
    • C: Twitch Prime abonelik seçeniyle yenilemeden önce ödemeli aboneliğinizi iptal etmeniz ve aboneliğin süresinin dolmasını beklemeniz gerekmektedir. Ödemeli aboneliğinizi iptal etmek için buraya gidin, iptal etmek istediğiniz kanala geçin ve Yenileme düğmesine tıklayın.
  • SNormal aboneliğimi yenilemezsem ve onun yerine abone olmak için Twitch Prime aboneliğimi kullanırsam abonelik süremi (kullanım hakkı) saklayabilecek miyim?
    • C: Evet, abonelik süreleri düzenli yenilenen aboneliklerde olduğu gibi Twitch Prime aboneliğiyle de çalışır. Düzenli aboneliğinizi yenilemeyin, ödeme ayı dolduğunda Twitch Prime aboneliğinizi kullanarak abone olun. Abonelik sürenizi devam ettirebilmek için önceki aboneliğinizin süresinin dolduğu andan itibaren 30 gün içinde bunu yaptığından emin olun.
  • SBir Partnerin yayınına abone olmak için Twitch Prime aboneliğimi kullanırsam, o partner bunun için de ödeme alır mı?
    • C: Evet. Yayıncılar, Prime üyeliğinizden bağımsız bir şekilde ödemeli abone olmuşsunuz gibi aboneliğiniz karşılığında ödeme alırlar.
  • STwitch Prime aboneliklerimi biriktirebilir miyim?
    • C: Hayır, bir seferde sadece tek bir abonelik kullanabileceksiniz. Twitch Prime aboneliğinizi kullanarak abone olduktan sonra bir sonraki aboneliği 30 gün sonra yapabilirsiniz.
Yardım & İletişim


Prime aboneliğinizi edinmekte veya kullanmakta sorun yaşıyorsanız veya Prime üyeliğin herhangi bir başka yararlarını kullanmakta sorun yaşıyorsanız lütfen buradan bir sorgu bileti oluşturun ve açılır listeden geçerli bir sebep seçin, böylece sorununuzla ilgili doğru yardımı alabilirsiniz. Amazon Prime müşteri desteği almak istiyorsanız ABD için buraya veya Britanya için buraya tıklayın.

Not: Twitch Prime hakkında bir destek bileti açmadan önce yardım portalına giriş yapmış olmanız GEREKİR.

0 Response to Twitch Prime Abonelikleri Nasıl Kullanılır?

Yorum Gönder